Booking

best rate guarantee

Arrival
Adults
Nights
phone +33(0)2 98 51 52 53
/

Plenty of flavours in our dishes

bouton

menus & carte

L’Écoutille - 17,80 €

Served Tuesday-friday Lunchtime only

Mixed vegetables & pochedegg

Or   Pumpkin cream soup with sweet potato chips

***

Flounder “a la plancha” with Mediterranean spices sauce 

Or  Chicken fillet wok with dried fruits

***

Home-made appletart

Or  Rice pudding with orange peel

Menu Terroir - 25 .90€

Home-smoked duck breast with braised mushrooms

Or  Puff pastry with creamed vegetables & confit tomatoes

***

Sautéed porkcheeks, baby onions and vegetables of the moment

Or  Steamed back of hake, creamed lettuce with Wasabi

***

Poached pear with a crispy praline biscuit

Or  Fruit éclair

La Poulie - 38,50 €

Home-made crab gratin with crispy cabbage

Or  Home-made foiegrasmaison marbled with chocolate, cooked apples

Or  Pink clams of Glenans stuffed with butter

Or  Salad of red mullet and asparagus tips with a Sherry emulsion dressing

***

Roasted cod back with Guéménéandouille

Or  Pan of sea red scallops on camembert cream (3€ extra)

Or  Lamb shanks with honey and orange & cocos de Paimpol (white beans)

***

Home-made apple, rhubarb and caramel crumble

Or  Sabayon of seasonal fruits

Or  Cheeseboard

Or  Chocolate ganache on a crispy base, servedwith a shortbread biscuit and buttermilk sorbet

Or  2 scoops of icecream, toppedwithwhippedcream

Le Marin - 51.80 €

Panaché of langoustines and oysterswithshallotvinegar

Or  Pan-fried foie gras withapple and red fruits

Or  SearedscallopswithBreiz Armor sauce and black rice

Or  Seafoodplatter (5 euros extra)

***

John Dory fish with leek fondue & vanilla white butter sauce

Or  Tatin of duckbreast ‘Rossini-style’

Or  Sole Meunière withalmonds and pilaurice

Or  Steak witha redwine sauce and caramelisedpear

***

Goat’scheese and bluecheesepastrywith mixed saladleaves

Or  Selection of cheeses

***

Icedstrawberry parfait

Or  Crispy 3-chocolate dome

Or  Home-made nougat icecreamwithraspberry coulis

Or  Baked Alaska

(Minimum of 2 people, pleaseorder at beginning of meal)

Menus Moussaillon - 11 €

For Children under 12

Choice of main course served with a fizzy drink and 2 scoops of ice cream for dessert

* Ham and Chips

* Omelette and chips

* Chicken and chips

* Beefburger and chips

* Fish (hake) and rice

CARTE 2018

ENTRÉES

SOUPE DE POISSONS « BREIZ ARMOR »                                          10,90 €

SALADE GOURMANDE DE SAISON                                                   12,90 €

MARINADE DE SAUMON GRAVLAX                                                   13,60 €

GRATINÉ DE CRABE SUR SON FONDANT DE CHOUX                          14,80  €

RAVIOLES DE LA MER, CRÈME IODÉE                                               16,90 €

FOIE-GRAS MI-CUIT « BREIZ ARMOR »                                             17,10 €

BELLES LANGOUSTINES JUSTE RÔTIES                                             19,90 €

 

PLATS

SUPRÊME DE VOLAILLE FERMIÈRE AU CIDRE                                      14,20 €

LE RETOUR DE PÊCHE                                                                       16,90 €

LA PIÈCE DU BOUCHER                                                                     18,80 €

NAVARRIN DE LOTTE AUX PETITS LÉGUMES                                       23,50 €

FILET DE SAINT PIERRE SAUCE MATELOTTE, TIAN DE LÉGUMES           24,90 €

DOS DE BAR SUR LA PEAU, LÉGUMES DE SAISON AU JUS                    28,50 €

 

FROMAGE

PLATEAU DE FROMAGES                                                                    9,80 €

 

DESSERTS

CROQUANT DE FRUITS AU SIROP PARFUMÉ                                         7,90 €

SOUFFLÉ GLACÉ AU GRAND MARNIER                                                  8,80 €

FONDANT AU CHOCOLAT « BREIZ ARMOR »                                         8,90 €

OMELETTE NORVÉGIENNE                                                                  10,50 €

POÊLÉE DE FRAISES DES BOIS BIO, MANDARINE NAPOLÉON                10,90 €

NOS FRUITS DE MER

LE HOMARD

 

LE HOMARD GRILLÉ ET ACCOMPAGNEMENT (environ 500g.)                               42,50 €

LE HOMARD EN CHAUDRON (environ 500g.)                                                      44,50 €

 

 

LES FRUITS DE MER

 

LA « BALADE EN MER », ASSORTIMENT DE FRUITS DE MER ET GARNITURE         24,90 €

L’ASSIETTE DE LANGOUSTINES                                                                       18,90€

LES 6 / 9 / 12 HUÎTRES DU PAYS                                                                     11 € / 16,50 € / 20 €

LES PALOURDES ROSES FARCIES                                                                     13,10 €

LE TOURTEAU OU L’ARAIGNÉE                                                                         17,60 €

SAINT-JACQUES RÔTIES EN COQUE AU BEURRE D’ORANGE  (en entrée)             19,80 €

SAINT-JACQUES RÔTIES EN COQUE AU BEURRE D’ORANGE  (en plat)                 24,10 €

 

 

LES PLATEAUX DE FRUITS DE MER

 

LE CÔTIER : (1 PERS.) TOURTEAU, LANGOUSTINES, HUÎTRES, CREVETTES ROSES, BIGORNEAUX…      42,50 €

LE GRAND LARGE : (1 PERS.) LE CÔTIER AVEC SON ½ HOMARD                                                        49,90 €