Booking

best rate guarantee

Arrival
Adults
Nights
phone +33(0)2 98 51 52 53
/

Plenty of flavours in our dishes

bouton

menus & carte

L’Écoutille - 17,80 €

Served Tuesday-friday Lunchtime only

Mixed vegetables & pochedegg

Or   Pumpkin cream soup with sweet potato chips

***

Flounder “a la plancha” with Mediterranean spices sauce 

Or  Chicken fillet wok with dried fruits

***

Home-made appletart

Or  Rice pudding with orange peel

Menu Terroir - 25 .90€

Home-smoked duck breast with braised mushrooms

Or  Puff pastry with creamed vegetables & confit tomatoes

***

Sautéed porkcheeks, baby onions and vegetables of the moment

Or  Steamed back of hake, creamed lettuce with Wasabi

***

Poached pear with a crispy praline biscuit

Or  Fruit éclair

La Poulie - 38,50 €

Home-made crab gratin with crispy cabbage

Or  Home-made foiegrasmaison marbled with chocolate, cooked apples

Or  Pink clams of Glenans stuffed with butter

Or  Salad of red mullet and asparagus tips with a Sherry emulsion dressing

***

Roasted cod back with Guéménéandouille

Or  Pan of sea red scallops on camembert cream (3€ extra)

Or  Lamb shanks with honey and orange & cocos de Paimpol (white beans)

***

Home-made apple, rhubarb and caramel crumble

Or  Sabayon of seasonal fruits

Or  Cheeseboard

Or  Chocolate ganache on a crispy base, servedwith a shortbread biscuit and buttermilk sorbet

Or  2 scoops of icecream, toppedwithwhippedcream

Le Marin - 51.80 €

Panaché of langoustines and oysterswithshallotvinegar

Or  Pan-fried foie gras withapple and red fruits

Or  SearedscallopswithBreiz Armor sauce and black rice

Or  Seafoodplatter (5 euros extra)

***

John Dory fish with leek fondue & vanilla white butter sauce

Or  Tatin of duckbreast ‘Rossini-style’

Or  Sole Meunière withalmonds and pilaurice

Or  Steak witha redwine sauce and caramelisedpear

***

Goat’scheese and bluecheesepastrywith mixed saladleaves

Or  Selection of cheeses

***

Icedstrawberry parfait

Or  Crispy 3-chocolate dome

Or  Home-made nougat icecreamwithraspberry coulis

Or  Baked Alaska

(Minimum of 2 people, pleaseorder at beginning of meal)

Menus Moussaillon - 11 €

For Children under 12

Choice of main course served with a fizzy drink and 2 scoops of ice cream for dessert

* Ham and Chips

* Omelette and chips

* Chicken and chips

* Beefburger and chips

* Fish (hake) and rice

CARTE 2018

ENTRÉES

ST JACQUES DE LA BAIE DE ST BRIEUX ROTIES EN COQUE AU BEURRE D'ORANGE     19,80 €
FOIE GRAS DE CANARD «MI-CUIT» BREIZ ARMOR                         17,10 €
SOUPE DE POISSONS «BREIZ ARMOR»                                         10,90 €
SALADE GOURMANDE DE SAISON                                                12,90 €
MARINADE DE SAUMON GRAVLAX                                                13,60 €
GRATINÉ DE CRABE SUR SON FONDANT DE CHOUX                       14,80 €
BELLES LANGOUSTINES JUSTE RÔTIES                                         19,90 €

 

PLATS

ST JACQUES DE LA BAIE DE ST BRIEUX ROTIES EN COQUE AU BEURRE D'ORANGE     24,60 €
DOS DE LIEU JAUNE ET SON ECRASE DE POMMES DE TERRE       14,20 €
PAVE DE TURBOT RÔTI AU CITRON VERT                                    32,50 €
FILET DE SAINT PIERRE, CREME DE SAFRAN                               24,90 €
SOLE MEUNIERE                                                                       25,50 €
FILET DE BAR SAUVAGE RÔTI AU THYM                                      26,50 €
SUPRÊME DE VOLAILLE FERMIÈRE AU CIDRE                               17,00 €
PIECE DU BOUCHER SAUCE MARCHAND DE VIN                          18,90 €

 

FROMAGE

ASSORTIMENT DE FROMAGES                                                    9,80 €

 

DESSERTS

SOUFFLÉ GLACÉ AU GRAND MARNIER                                        8,80 €
FONDANT AU CHOCOLAT ET SA FRAÎCHEUR GLACEE                    8,90 €
OMELETTE NORVÉGIENNE (servi pour 2 pers. minimum)             10,50 € (prix par pers.)
FIGUES CONFITES, JUS REDUIT ET CREME GOURMANDE             9,90 €
NOUGAT GLACE BREIZ ARMOR                                                   9,60 €

Prix nets, TVA 10% et service compris

NOS FRUITS DE MER

LE HOMARD

 

LE HOMARD GRILLÉ ET ACCOMPAGNEMENT (environ 500g.)                                      47,50 €
LE HOMARD EN CHAUDRON (environ 500g.)                                                             49,90 €

 

 

LES FRUITS DE MER

 

LA « BALADE EN MER », ASSORTIMENT DE FRUITS DE MER ET GARNITURE                    24,90 €
L’ASSIETTE DE LANGOUSTINES «LES DEMOISELLES DU GUILVINEC»                             18,90€
LES 6 / 9 / 12 HUÎTRES CREUSES DE NOS CÔTES                                                        11 € / 16,50 € / 20 €
LES PALOURDES ROSES FARCIES DES GLENANS                                                          13,10 €
LE TOURTEAU OU L’ARAIGNÉE SELON SAISON                                                             17,60 €

 

 

LES PLATEAUX DE FRUITS DE MER

 

LE CÔTIER : (1 PERS.) TOURTEAU, LANGOUSTINES, HU Î TRES, CREVETTES ROSES, BIGORNEAUX…         42,50 €
LE GRAND LARGE : (1 PERS.) LE C Ô TIER AVEC SON ½ HOMARD                                                           49,90 €

Prix nets, TVA 10% et service compris

Fêtes de fin d'année

Dîners de Réveillon :

Les 24 et 31 décembre, le restaurant sera ouvert uniquement aux clients de l'hôtel, sur réservation.

Déjeuners de Fêtes :

Le 25 décembre et le 1er janvier, le restaurant est ouvert pour le déjeuner. Sur réservation uniquement.

Deux menus proposés :

Menus des Fêtes

Menu à 38,90 €

Brochette de Saint Jacques

Ou Croustillant de Canard et son Meli - Mélo

Navarin de Lotte aux petits légumes

Ou Suprême de Volaille Fermière braisé au Cidre

Gratin de Fruits de Saison

Ou Douceur au Chocolat

Menu à 54,90 €

Foie Gras de Canard Mi-Cuit « Breiz Armor »

Ou Salade Gourmande de Homard et Saumon Mariné

Dos de Bar Rôti, Jus de Coquillage

Ou Magret de Canard sauté au Vin de Xérès

Ou Tournedos de Boeuf aux Morilles, Jus réduit

La sélection de fromages

Douceur de Figues Confites

Ou Sablé Breton, Mousseline caramel au Beurre Salé