Booking

best rate guarantee

Arrival
Adults
Nights
phone +33(0)2 98 51 52 53
/

Plenty of flavours in our dishes

bouton

menus & carte

L’Écoutille - 17,80 €

Served Tuesday-friday Lunchtime only

Mixed vegetables & pochedegg

Or   Pumpkin cream soup with sweet potato chips

***

Flounder “a la plancha” with Mediterranean spices sauce 

Or  Chicken fillet wok with dried fruits

***

Home-made appletart

Or  Rice pudding with orange peel

Menu Terroir - 25 .90€

Home-smoked duck breast with braised mushrooms

Or  Puff pastry with creamed vegetables & confit tomatoes

***

Sautéed porkcheeks, baby onions and vegetables of the moment

Or  Steamed back of hake, creamed lettuce with Wasabi

***

Poached pear with a crispy praline biscuit

Or  Fruit éclair

La Poulie - 38,50 €

Home-made crab gratin with crispy cabbage

Or  Home-made foiegrasmaison marbled with chocolate, cooked apples

Or  Pink clams of Glenans stuffed with butter

Or  Salad of red mullet and asparagus tips with a Sherry emulsion dressing

***

Roasted cod back with Guéménéandouille

Or  Pan of sea red scallops on camembert cream (3€ extra)

Or  Lamb shanks with honey and orange & cocos de Paimpol (white beans)

***

Home-made apple, rhubarb and caramel crumble

Or  Sabayon of seasonal fruits

Or  Cheeseboard

Or  Chocolate ganache on a crispy base, servedwith a shortbread biscuit and buttermilk sorbet

Or  2 scoops of icecream, toppedwithwhippedcream

Le Marin - 51.80 €

Panaché of langoustines and oysterswithshallotvinegar

Or  Pan-fried foie gras withapple and red fruits

Or  SearedscallopswithBreiz Armor sauce and black rice

Or  Seafoodplatter (5 euros extra)

***

John Dory fish with leek fondue & vanilla white butter sauce

Or  Tatin of duckbreast ‘Rossini-style’

Or  Sole Meunière withalmonds and pilaurice

Or  Steak witha redwine sauce and caramelisedpear

***

Goat’scheese and bluecheesepastrywith mixed saladleaves

Or  Selection of cheeses

***

Icedstrawberry parfait

Or  Crispy 3-chocolate dome

Or  Home-made nougat icecreamwithraspberry coulis

Or  Baked Alaska

(Minimum of 2 people, pleaseorder at beginning of meal)

Menus Moussaillon - 11 €

For Children under 12

Choice of main course served with a fizzy drink and 2 scoops of ice cream for dessert

* Ham and Chips

* Omelette and chips

* Chicken and chips

* Beefburger and chips

* Fish (hake) and rice

CARTE 2018

ENTRÉES

FOIE GRAS DE CANARD «MI-CUIT» BREIZ ARMOR                         17,10 €
SOUPE DE POISSONS «BREIZ ARMOR»                                         10,90 €
SALADE GOURMANDE DE SAISON                                                12,90 €
MARINADE DE SAUMON GRAVLAX                                                13,60 €
GRATINÉ DE CRABE SUR SON FONDANT DE CHOUX                       14,80 €
BELLES LANGOUSTINES JUSTE RÔTIES                                         19,90 €
VOL AU VENT DE LA MER                                                             16,90 €

 

PLATS

DOS DE LIEU JAUNE ET SON ECRASE DE POMMES DE TERRE       14,20 €
PAVE DE TURBOT RÔTI AU CITRON VERT                                    32,50 €
BROCHETTE DE LOTTE AUX PETITS LEGUMES                              22,50 €
FILET DE SAINT PIERRE, CREME DE SAFRAN                               24,90 €
SOLE GRILLEE OU MEUNIERE                                                     25,50 €
PAVE DE BAR SAUVAGE RÔTI AU THYM                                       26,50 €
SUPRÊME DE VOLAILLE FERMIÈRE AU CIDRE                               17,00 €
ENTRECÔTE GRILLEE BEURRE MAÎTRE D’HÔTEL                           18,90 €

 

FROMAGE

ASSORTIMENT DE FROMAGES                                                    9,80 €

 

DESSERTS

SOUFFLÉ GLACÉ AU GRAND MARNIER                                        8,80 €
FONDANT AU CHOCOLAT ET S FRAÎCHEUR GLACEE                     8,90 €
OMELETTE NORVÉGIENNE                                                         10,50 €
SOUPE DE FRAISES BREIZ ARMOR                                             9,60 €
COUPE DE FRAMBOISES AU SUCRE OU MELBA                            9,80 €
NOUGAT GLACE BREIZ ARMOR                                                   9,60 €

NOS FRUITS DE MER

LE HOMARD

 

LE HOMARD GRILLÉ ET ACCOMPAGNEMENT (environ 500g.)                                      42,50 €
LE HOMARD EN CHAUDRON (environ 500g.)                                                             44,50 €

 

 

LES FRUITS DE MER

 

LA « BALADE EN MER », ASSORTIMENT DE FRUITS DE MER ET GARNITURE                    24,90 €
L’ASSIETTE DE LANGOUSTINES «LES DEMOISELLES DU GUILVINEC»                             18,90€
LES 6 / 9 / 12 HUÎTRES CREUSES DE NOS CÔTES                                                        11 € / 16,50 € / 20 €
LES PALOURDES ROSES FARCIES DES GLENANS                                                          13,10 €
LE TOURTEAU OU L’ARAIGNÉE SELON SAISON                                                             17,60 €

 

 

LES PLATEAUX DE FRUITS DE MER

 

LE CÔTIER : (1 PERS.) TOURTEAU, LANGOUSTINES, HU Î TRES, CREVETTES ROSES, BIGORNEAUX…         42,50 €
LE GRAND LARGE : (1 PERS.) LE C Ô TIER AVEC SON ½ HOMARD                                                           49,90 €