Booking

best rate guarantee

Arrival
Adults
Nights
phone +33(0)2 98 51 52 53
/

Plenty of flavours in our dishes

bouton

menus & carte

L’Écoutille - 17,80 €

Served Tuesday-friday Lunchtime only

Mixed vegetables & pochedegg

Or   Pumpkin cream soup with sweet potato chips

***

Flounder “a la plancha” with Mediterranean spices sauce 

Or  Chicken fillet wok with dried fruits

***

Home-made appletart

Or  Rice pudding with orange peel

Menu Terroir - 25 .90€

Home-smoked duck breast with braised mushrooms

Or  Puff pastry with creamed vegetables & confit tomatoes

***

Sautéed porkcheeks, baby onions and vegetables of the moment

Or  Steamed back of hake, creamed lettuce with Wasabi

***

Poached pear with a crispy praline biscuit

Or  Fruit éclair

La Poulie - 38,50 €

Home-made crab gratin with crispy cabbage

Or  Home-made foiegrasmaison marbled with chocolate, cooked apples

Or  Pink clams of Glenans stuffed with butter

Or  Salad of red mullet and asparagus tips with a Sherry emulsion dressing

***

Roasted cod back with Guéménéandouille

Or  Pan of sea red scallops on camembert cream (3€ extra)

Or  Lamb shanks with honey and orange & cocos de Paimpol (white beans)

***

Home-made apple, rhubarb and caramel crumble

Or  Sabayon of seasonal fruits

Or  Cheeseboard

Or  Chocolate ganache on a crispy base, servedwith a shortbread biscuit and buttermilk sorbet

Or  2 scoops of icecream, toppedwithwhippedcream

Le Marin - 51.80 €

Panaché of langoustines and oysterswithshallotvinegar

Or  Pan-fried foie gras withapple and red fruits

Or  SearedscallopswithBreiz Armor sauce and black rice

Or  Seafoodplatter (5 euros extra)

***

John Dory fish with leek fondue & vanilla white butter sauce

Or  Tatin of duckbreast ‘Rossini-style’

Or  Sole Meunière withalmonds and pilaurice

Or  Steak witha redwine sauce and caramelisedpear

***

Goat’scheese and bluecheesepastrywith mixed saladleaves

Or  Selection of cheeses

***

Icedstrawberry parfait

Or  Crispy 3-chocolate dome

Or  Home-made nougat icecreamwithraspberry coulis

Or  Baked Alaska

(Minimum of 2 people, pleaseorder at beginning of meal)

Menus Moussaillon - 11 €

For Children under 12

Choice of main course served with a fizzy drink and 2 scoops of ice cream for dessert

* Ham and Chips

* Omelette and chips

* Chicken and chips

* Beefburger and chips

* Fish (hake) and rice

CARTE 2019 - EN COURS

ENTRÉES

EN COURS

 

PLATS

EN COURS

 

FROMAGE

EN COURS

DESSERTS

EN COURS

Prix nets, TVA 10% et service compris

NOS FRUITS DE MER

LE HOMARD

 

LE HOMARD GRILLÉ ET ACCOMPAGNEMENT (environ 500g.)                                      47,50 €
LE HOMARD EN CHAUDRON (environ 500g.)                                                             49,90 €

 

 

LES FRUITS DE MER

 

LA « BALADE EN MER », ASSORTIMENT DE FRUITS DE MER ET GARNITURE                    24,90 €
L’ASSIETTE DE LANGOUSTINES «LES DEMOISELLES DU GUILVINEC»                             18,90€
LES 6 / 9 / 12 HUÎTRES CREUSES DE NOS CÔTES                                                        11 € / 16,50 € / 20 €
LES PALOURDES ROSES FARCIES DES GLENANS                                                          13,10 €
LE TOURTEAU OU L’ARAIGNÉE SELON SAISON                                                             17,60 €

 

 

LES PLATEAUX DE FRUITS DE MER

 

LE CÔTIER : (1 PERS.) TOURTEAU, LANGOUSTINES, HU Î TRES, CREVETTES ROSES, BIGORNEAUX…         42,50 €
LE GRAND LARGE : (1 PERS.) LE C Ô TIER AVEC SON ½ HOMARD                                                           49,90 €

Prix nets, TVA 10% et service compris

Menu Saint Valentin

Menu Saint Valentin

45 € par personne  (hors boisson)

Cocktail des Amoureux

Accompagné de Cromesquis de Pâté Hénaff

Lieu Jaune de Petit Bateau 

En Ceviché, dans sa version hivernal

Ou

Foie Gras de Canard

Mi - Cuit et Pomme d'amour

Dos de Cabillaud 

En Cuisson douce, Gremolata, pâte de Citron Bio et Légumes du Cap laqués

Ou

La Volaille Bretonne 

Confite aux saveurs Maritimes

La Mandarine

En mousse légère et texture de Manjari Grand Cru "Pur Madagascar"

N'hésitez pas à nous contacter, une Offre pour une nuit en Amoureux au Breiz Armor vous est proposé au tarif de 200 € pour 2 personnes incluant :

2 Dîners dans une de nos salles avec vue panoramique sur l'Océan, 1 nuit en chambre vue sur mer, avec 1/2 bouteille de champagne dans votre chambre

2 Petits déjeuners continentaux.

Ce menu et cette offre vous est proposé du Jeudi 14 Février au Samedi 16 Février 2019 inclus.